Tätä sinussa eniten arvostan

Rakastan sitä, kun rapsutat aamulla ja illalla päätäni unisena ennen kuin vaivut uneen. Rakastan, kun katsot silmiini ja ymmärrät – sanoja ei tarvitse. Rakastan juuri Sinua.

IMG_20170615_163923IMG_20170615_163902

Etsimme ja janoamme ihmissuhteita, jotka voivat antaa meille positiivista mieltä ja turvallisuuden tunnetta. Haluamme tuntea itsemme tärkeäksi, rakastetuksi. Ja jotta voimme saavuttaa tämän, meidän täytyy avata itsemme täysin sille toiselle – näyttää syvimmät arpemme sekä uskaltaa kertoa meidän toiveemme ja unelmamme. Miten me pystymme tähän? Emme tiedä, mitä voi tapahtua, mutta ainoa vaihtoehto on joko sulkeutua kokonaan tai kokeilla kepillä jäätä, että kestääkö se.

Kun olin etäsuhteessa, pelkäsin eniten, että mitä jos tämä on liian pitkä aika meidän olla erossa? Mitä jos emme tunnekaan toisiamme, kun taas tavataan? Entä jos en uskalla olla enää hänen lähellä kuin ennen? Etäsuhteessa puhuimme paljon, monta kertaa päivässä. Pete uskoi meidän selviävän tästä, hän uskoi ja luotti meihin kahteen. Mulle tuli lämmin ja rakastettu olo. Rohkeus, avoimuus ja luottamus – näitä arvostan Sinussa eniten.

Jotkut ihmiset kasvaa erilleen, mutta toivon sydämeni pohjasta, että suuntaamme samaan suuntaan. Opettaisimme toisillemme uusia asioita ja pitäisimme elämän seikkailuna eikä aikatauluna, milloin mikäkin asia pitäisi hoitaa. Haluan, että näytät mulle maailman erilaisena, sellaisena, mitä en osaisi itse nähdä. Toivon, että saamme monen monta vuotta olla yhdessä – istua elämän lopussa kurttusina ja kauniina mökin terassilla auringon laskiessa puiden taa.

 

 

♡J

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s