5 vinkkiä tylsään päivään

Joo-o, mitähän sitä tänään keksis…Meillä jokaisella on näitä päiviä enemmän tai vähemmän. Mulla ainakin on silleen, että jos on useempi vapaapäivä peräjälkeen, niin usein tulee semmonen lötkee olo – istun vaan joko läppärin tai tv:n ääressä kattomassa/selaamassa jotain turhaa ja illalla sitten hokaa, että mihin tää päivä oikein meni? Joten siksi mun sielunsiskoille – tässä mun vinkkivitosta tylsiin päiviin ♡

IMG_20170611_183636IMG_20170611_183747

1)  Suunnittele – Rakastan suunnitella asioita! Oli se sitten uusi sisustus, tulevat tuparit tai juhannuksen herkut ja boolit. Kun otat kynän käteen, musiikkia soimaan ja viiniä viereen – ai että, ei varmasti oo enää tylsää!

2)  Eksy ja ihmety – Kun on oikein turhautunut ja väsynyt olo – ainoa, mikä pelastaa sen on lähteä ulos liikkeelle. Vielä parempaa jos suuntaat uuteen paikkaan, missä et oo ennen käynyt. Siitä voi tulla vaikka mitä seikkailuja aikaseks!

3)  Kokkaa – Yllätyin positiivisesti, kun kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä kuusenkerkkäsiirappia. Tämä artikkeli oli siitä ihana, kun oli vielä vinkkejä mihin kaikkialle kuusenkerkkää voi laittaa. Oli pakko pinkoa metsään ja kerätä muutama litra ja kokeilla, mitä saan aikaiseksi. Mikään ei ole sen parempaa, kuin onnistua jossakin uudessa jutussa hyvin!

4)  Haasta itsesi – Kokeilin kerran supertylsänä päivänä venytellä. Faktahan on se, etten oo ikinä tykännyt venyttelystä. Enkä kyllä vieläkään. Se sattuu ja tuntuu epämukavalta. Noh, mutta vaikka mulla se “haasta itsesi” ei ihan onnistunut, sulla se (saattaa/ehkä/voipi) onnistua, joten eikun kokeilemaan!

5)  Ota rennosti – Aina ei tarvitse tehdä kaikkea uutta ja ihmeellistä. Mulla on se huono tapa, että jos käyn töissä, harrastuksissa yms. Ja tulee semmonen olo, ettei kaikkee kerkee tehä sen yhen päivän aikana niin vedän arjet ihan kauheella draivilla ja vapaapäivinä en osaa olla yhtään aloillani. Osta siis kaupasta jotain hyvää ja hemmottele itseäsi jalkakylvyllä, kasvonaamiollacja musiikilla. Tee siinä samalla jotain mistä nautit, mikä saa sinut hyvälle tuulelle. Äläkä unohda tärkeintä juttua – muista syöpötellä!

 

 

♡J

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s