Täydellisen tavallinen päivä

Vierellä tuntuu jotain lämmintä ja karheaa. Käännän kylkeäni ja näen rakkaani. Suu hieman raollaan, josta kuuluu vaimea kuorsaus. Tarkkailen, kun hänen ripsensä värisevät, kuinka auringonsäteet osuvat hänen tuhkan värisiin hiuksiin. Hänessä kaikki on aivan täydellistä – minulle. Painaudun enemmän häneen kiinni ja pidän kiinni. Tältä onni tuntuu. Karhealta, hikiseltä ja lämpimältä.

Keitin aamukahvit vielä Peten nukkuessa ja siinä samalla tein juusto-meetvursti-kurkku-voikkarit ja herätin hänet pusuihin. Aamu tuntui hitaalta ja ihanalta. Syötiin aamupala parvekkeella, Peten rapsuttaessa niskaani. Oltiin monta minuuttia hiljaa auringon lämmittäessä meitä lasitetun parvekkeen takaa. Aika tuntui pysähtyvän.

IMG-20170604-WA0001IMG-20170604-WA0003

Lähdettiin melko pian aamupalan jälkeen kävelylle ja samalla reissulla kauppaan ostamaan jogurttia, mehua ja vodkaa. Juuh, tota – niin että tiistaina vodkaa? upsiii…

Jotenkin tämä päivä ei ollut mistään muusta päivästä poikkeava – vain tavallisen täydellinen päivä. Se tunne, kun kummallakaan meistä ei ollut kiire minnekkään ja tehtiin asioita hetken mielijohteesta. Sellainen tunne, kun ei halua mitään, ei mitään muuta kuin nauraa ja jutella rakkaan läheisen kanssa. 

IMG_20170606_123433IMG_20170606_123423

 

♡J

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s